Ratificada la suspensió del tancament de la discoteca de Cornellà

Imprimeix

A l’hora de decidir la mesura cautelar, la jutgessa va tenir en compte l’actual precarietat del mercat laboral i estima que el tancament de la sala de festes no suposa un perjudici únicament per a l’empresari sinó també per a la plantilla: “En situacions de crisi econòmica conjuntural com la que està travessant aquest país, no pot permetre que, per una resolució de l’Alcaldia, es deixi al carrer a aquelles persones sense possibilitats d’accés a una ocupación”, assenyala en la interlocutòria.

Crim d'un menor 

Dos dies després, la matinada del diumenge 17 de juny, els voltants de la discoteca van ser novament escenari d’incidents que van conduir a la mort d’un menor d’edat de nacionalitat equatoriana i a la detenció dels dos presumptes autors del crim.

Llavors, l’Ajuntament va recórrer la suspensió, la discoteca no va tornar a obrir les seves portes a partir del 24 de juny i ara no sap si podrà tornar a l’activitat o no, ja que seguéis precintada per una ordre diferent del consistori.

Els representants de la discoteca han manifestat que “res tenen a veure el presumpte homicidi succeït amb el motiu pel qual l’Ajuntament intenta assolir el tancament del local, utilitzant al respecte una hipotètica alarma social generada arran d’aquest fets”.

El jutge segueix defensant que no es pot permetre que en una situació de crisis econòmica com la que està passant el país, una resolució d’alcaldia deixi al carrer a 25 treballadors i deixi sense feina empreses que depenen de la facturació del local, resolent d’aquesta manera deixar sense efecte el tancament del local.

Redacció | Foto: Arxiu