Detingut a Esplugues per tres atracaments amb arma de foc

Imprimeix

Tots tres fets es van produir el passat 27 de juny, poc abans que comencés el partit de semifinals de l’Eurocopa entre Espanya i Portugal.

La coincidència dels tres atracaments, en menys de mitja hora, i en un radi de distància reduït, va fer pensar als investigadors que es tractava del mateix autor.

500 euros en efectiu

En els dos primers casos (assalts a un restaurant de Barcelona i a un d’Esplugues), l’atracament va quedar en temptativa, ja que el sospitós va fugir sense poder emportar-s’hi res. En el cas del centre terapèutic, va robar 500 euros en efectiu.

Segons les víctimes, el delinqüent es mostrava molt nerviós i no va aconseguir consumar un atracament fins el tercer intent. Els dos primers van quedar en temptativa. L’atracador cometia els robatoris amb una arma de foc i amb el casc de moto posat i samarreta de màniga llarga, segurament per ocultar possibles tatuatges. Després de cometre els atracaments, fugia del lloc amb una motocicleta. El detingut ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Redacció | Foto: Arxiu