Detingut a Esplugues per tres atracaments amb arma de foc

Tots tres fets es van produir el passat 27 de juny, poc abans que comencés el partit de semifinals de l’Eurocopa entre Espanya i Portugal.

La coincidència dels tres atracaments, en menys de mitja hora, i en un radi de distància reduït, va fer pensar als investigadors que es tractava del mateix autor.

500 euros en efectiu

En els dos primers casos (assalts a un restaurant de Barcelona i a un d’Esplugues), l’atracament va quedar en temptativa, ja que el sospitós va fugir sense poder emportar-s’hi res. En el cas del centre terapèutic, va robar 500 euros en efectiu.

Segons les víctimes, el delinqüent es mostrava molt nerviós i no va aconseguir consumar un atracament fins el tercer intent. Els dos primers van quedar en temptativa. L’atracador cometia els robatoris amb una arma de foc i amb el casc de moto posat i samarreta de màniga llarga, segurament per ocultar possibles tatuatges. Després de cometre els atracaments, fugia del lloc amb una motocicleta. El detingut ha quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix