Cau una banda de lladres de joieries

Agents dels Mossos d’Esquadra han detingut Rosa Lilian G.P, de 33 anys i veïna de Castellví de Rosanes (Baix Llobregat), Elonia Violeta R.P, de 25 anys i veïna de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat), Jose Javier V., de 28  i veí de Castellví de Rosanes (Baix Llobregat), tots tres de nacionalitat paraguaiana, com a presumptes autors de dos furts a joieries a les localitats de Martorell i València.

També se’ls considera els autors d’un robatori amb violència i intimidació en un domicili de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) el  novembre de 2011, a l'interior del pàrquing d’una finca.

Assalt a Sant Cugat

Els lladres van assaltar mare i filla quan sortien del seu vehicle, els van donar diversos cops i puntades de peu, les van lligar i les van immobilitzar amb cinta adhesiva.

Els hi van sostreure 12.000 euros de la bossa de mà, els telèfons mòbils, les joies que portaven a sobre i dos jocs de claus i van fugir del lloc dels fets.

Un dels furts es va cometre el desembre de 2011 en una joieria del carrer Puig de Ravell de la localitat de Martorell, quan una parella va entrar al seu interior i, aprofitant un descuit de la dependenta, va sostreure dues polseres valorades en 6.000 euros.

Després de ser detinguts el passat 6 de juliol, van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Martorell i posteriorment van quedar en llibertat amb càrrecs.

Redacció | Foto: Mossos
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix