Els germans Gasol i l’AECCC sumen forces per a la salut infantil

Imprimeix

L'objectiu passa per augmentar la seva capacitat d'incidència pública, així com impulsar campanyes conjuntes en pro de la salut dels més joves

La Gasol Foundation, creada pels jugadors de bàsquet Pau i Marc Gasol, i l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), han firmat un conveni de col·laboració per fomentar la salut infantil i treballar de forma conjunta en la prevenció de l'obesitat i el càncer a Espanya.

gasol 3 cancer

Segons han anunciat aquest dijous ambdues organitzacions, a partir del seu acord, la fundació dels germans Gasol i l'AECC pretenen compartir mútuament coneixements i experiències. L'objectiu passa per augmentar la seva capacitat d'incidència pública, així com impulsar campanyes conjuntes en pro de la salut dels més joves.

La Gasol Foundation va néixer el 2013 i està dedicada a la lluita contra l'obesitat infantil, mentre que l'AECC és la major entitat sense ànim de lucre dedicada a cura de pacients amb càncer i a la prevenció de la malaltia. “Aquesta aliança simbolitza la importància del treball en xarxa per aconseguir grans objectius”, ha afirmat Pau Gasol. En aquest sentit, el jugador català considera que “construir una societat més justa i saludable requereix el compromís de tots els actors que hi participen.”

k5AAVMVd

A més, des de la Gasol Foundation i l'AECC recorden que diversos estudis científics han demostrat que existeix una relació entre l'obesitat i el càncer. En el comunicat, ambdues entitats esgrimeixen dades de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), que afirma que el 30% dels casos de càncer diagnosticats es deuen a uns mals hàbits alimentaris.

Redacció / Fotos: Gasol Foundation