El TRAM adapta tretze parades per a persones amb baixa audició

Imprimeix

Aquesta instal·lació s'ha concentrat a la xarxa de Trambaix a les parades Ca n'Oliveres, Can Clota, Pont d'Esplugues, La Sardana, Montesa, El Pedró, Ignasi Iglesias, Cornellà Centre, Les Aigües, Bon Viatge, Hospital Sant Joan Despí i Sant Feliu

L'operadora de tramvia de Barcelona TRAM ha adaptat tretze parades per a persones amb baixa audició, amb bucles magnètics que eliminen el soroll de fons dels audiòfons i preveu seguir desplegant aquesta tecnologia durant 2021 fins a cobrir totes les estacions.

EzAbEdwW8AAg Tt

En un comunicat, l'empresa de transport públic ha explicat que els bucles magnètics inductius de les parades permeten aïllar les reverberacions i el soroll ambient per garantir que les persones amb audiòfon escoltin nítidament.

Aquesta instal·lació s'ha concentrat a la xarxa de Trambaix, en concret, a les parades de Can Rigal, Ca n'Oliveres, Can Clota, Pont d'Esplugues, La Sardana, Montesa, El Pedró, Ignasi Iglesias, Cornellà Centre, Les Aigües, Bon Viatge, Hospital Sant Joan Despí i Sant Feliu. A més, TRAM també ha incorporat aquests bucles a les dues oficines d'atenció al client de l'empresa.

EzAbEcOW8AEEp0X

“Amb aquest nou avanç, els dos punts de contacte presencial i gairebé la totalitat de la xarxa Trambaix ja compten amb tecnologia d'accessibilitat universal”, han destacat des de l'operadora.

La xarxa de tramvia de Barcelona compta amb 22 de les 27 parades de les línies T1, T2 i T3 de TRAM adaptades per a les persones amb problemes d'audició. Durant 2021 i 2022, l'empresa preveu continuar amb el desplegament dels bucles magnètics per cobrir tota la xarxa de transport.

Redacció / Fotos: TRAM