Les comissaries dels Mossos d’Esquadra s’il·luminen de blau

Imprimeix

La policia autonòmica es va sumar a la campanya del Dia Mundial de Conscienciació de l'Autisme i sensibilitzar tothom de les necessitats d’aquest col·lectiu

Diverses comissaries dels Mossos d’Esquadra es van il·luminar ahir a la nit de blau, acció amb la qual la policia catalana se suma a la campanya organitzada amb motiu del dia mundial de Conscienciació de l'Autisme i sensibilitzar tothom de les necessitats d’aquest col·lectiu. Entre les 21 i les 22 hores d’ahir es van il·luminar de blau les dependències policials, així com les nou seus a les regions policials.

mosso blau 2

També se’n van encendre de manera coordinada les llums de prioritat dels vehicles policials davant les seus de les comissàries de les diferents regions per expressar el seu suport a la campanya 'L'autisme parla. Encén la llum blava'. Les oficines de relacions amb la comunitat, per la seva banda, donaran suport a les accions que organitzin les associacions de persones amb trastorn de l'espectre autista. Els Mossos recorden que des de 2013 se sumen anualment a la campanya del Dia Mundial de Conscienciació de l'Autisme.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra