Salut fa una crida per accelerar la vacunació a persones entre 60 i 65 anys

Aquest col·lectiu d’edat pot demanar cita prèvia per vacunar-se de la COVID-19

Ha arribat a Catalunya un volum important de dosis de la vacuna d’AstraZeneca i des del Departament de Salut estem fent una crida per accelerar la vacunació de les persones d’entre 60 i 65 anys. Encara queden dosis i horaris lliures per cobrir aquest cap de setmana.

crida covid 2

Les persones entre 60 i 65 anys ja poden demanar cita prèvia per vacunar-se de la COVID-19 a aquesta adreça: https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/. D’altra banda, les preguntes freqüents són:

Em puc vacunar aquests dies de vacances?

Sí. S’han obert punts de vacunació per subministrar totes les vacunes al màxim de ràpid possible. Això suposa vacunar també durant aquests festius. La logística està muntada i les persones que compleixen els requisits ja es poden apuntar.

Quantes vacunes han d'arribat d’Astra Zeneca?

Un total de 168.000.

crida covid 19

Qui pot fer-ho?

Persones d’entre 60 i 65 anys. Tota la població que es troba en aquest marge d’edat. S’han fet enviaments d’SMS a les persones de més de risc, però les persones que no són de risc també poden demanar hora a través d'aquest web: https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat.

Es poden vacunar a qualsevol centre encara que no sigui de la seva població?

Sí. Un cop la plataforma web permet accedir, l'usuari veu els centres on hi ha cita disponible i escull el que li va millor.

Quantes cites hem d’omplir?

Més de 23.000.

Quantes cites ja hi ha donades d'aquesta remesa d'AstraZeneca?

90.000 pels pròxims cinc dies.

Redacció / Fotos: Jordi Flores

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix