CCOO i UGT convoquen una vaga de neteja dels hospitals

Els diversos centres mèdics del Baix Llobregat es veuran afectats

Els sindicats CCOO i UGT han convocat vaga de neteja als centres hospitalaris de Catalunya -entre els quals hi ha els baixllobregatins- per al proper 30 d'abril, amb aturades d'una hora per cada torn, perquè “les netejadores se senten invisibles davant la Generalitat” per no haver rebut una gratificació per l'esforç extraordinari contra la Covid-19 que sí ha satisfet al personal sanitari.

1 Façana FHSJDM

Segons han informat els dos sindicats en una nota, han celebrat una assemblea conjunta de delegades i delegats del sector de la neteja als centres hospitalaris, en la qual, per unanimitat, han decidit convocar una vaga per al divendres 30 d'abril. La vaga serà d'àmbit autonòmic.

1568643918083

Les delegades i delegats de la neteja de CCOO i UGT reivindiquen i exigeixen la gratificació que es va donar al personal sanitari i sociosanitari, ja que consideren que també són treballadores i treballadors de primera línia davant la Covid. El col·lectiu reclama “deixar de ser invisible per a l'administració”, ja que considera que el seu treball “és també essencial.”

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
103

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix