Unió de Pagesos guanya a la comarca les Eleccions Agràries de Catalunya

Amb el 71,88% dels vots va ser la força més votada, seguida de JARC amb el 26,04% i ASAJA amb l’1,04%

Amb un 55,04% dels vots Unió de Pagesos (UP) ha estat l’organització agrària que ha obtingut més vots a les eleccions per determinar la representativitat de les organitzacions professionals agràries a Catalunya. En segon lloc a acabat la candidatura de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC), amb un 30,15%, mentre que l’Asociación Agraria-Jóvenes Agricultores (ASAJA), amb un 12,73% i la Unión de Pequeños Agricultores y Ganaderos (UPA), amb un 2,57% van finalitzar en tercera i quarta posició respectivament. Aquestes dues últimes organitzacions agràries no obtenen el 15% requerit i no van aconseguir representativitat. D’aquesta manera, UP obté 6 representants a la Taula Agrària i JARC, 4. Pel que fa a la participació, ha estat del 35,82%, enfront del 53,98% de les últimes eleccions del 2016.  Dels 7.382 vots, 6.495 han estat de professionals autònoms i 887 d’empreses. D’altra banda, un 35% dels votants han optat per votar remotament i la resta ho han fet des d’algun dels 209 punts d’assistència al vot electrònic.

Ewhd40BWUAM3RmU

El secretari general d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, David Mascort, ha agraït “la valentia de les organitzacions a entomar un repte com aquest de ser el primer sector del país en elegir els seus representants en format electrònic i acceptar mètodes com la identificació biomètrica que és la primera vegada al món que es fa servir.”

Captura de pantalla 2021 03 26 a las 20.19.38

Al Baix Llobregat

A la nostra comarca, la Unió de Pagesos ha estat la candidatura més votada amb un total de 69 vots (71,88%). En segon lloc va finalitzar els Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya, amb 25 vots (26,04%). Mentrestant, que l’Asociación Agraria Jóvenes Agricultores va obtenir un vot (1,04%). El cens era de 216 votants dels quals ha exercit el seu dret 96. Hi ha hagut un vot en blanc, i la participació ha estat del 44,44%.

Redacció / Fotos: Unió de Pagesos

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
111

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix