Castelldefels celebra a la platja les Festes del Mar

Aquest any les festes comencen amb la inauguració oficial de la nova zona multiesportiva i de kitesurf, a la platja a l'alçada del 161-163 del passeig marítim. La jornada integrarà activitats esportives durant tot el dia.

Aquesta mateixa tarda la Biblioteca a la Platja Carme Romaní alberga una Hora del Conte especial amb la lectura de les aventures del Pirata Canut, a càrrec de Va de Contes.

El divendres, 13 de juliol, l'activitat es trasllada primer al Port Ginesta (15 h) amb la sortida de la Regata Alfonso Echegaray; i a la nit (22 h) al solar del passeig Marítim 161-163 amb una nova edició de la Mostra de Rock local Sona Festival, que aquest any compta amb Side-B, El Tito Malo i Chivo Chivato.

Pirates a la platja 

El programa d'activitats del dissabte 14 de juliol inclou el ja tradicional torneig 4x4 de vòlei platja “Voleiboom” (10 h); el Mercat del Mar i el Desembarcament de Pirates a la platja (20 h), precedit d'una Cercavila dels figurants que hi participen.

Després es podrà gaudir d'una Sardinada popular (21.15 h) organitzada per l'Agrupació de Pirates Sardiners, focs artificials al Parc del Mar (23.30 h) i l'actuació del grup de versions La Banda del Coche Rojo (23.45 h) al solar del passeig Marítim 161-163.

Havaneres i ron cremat 

Les activitats del diumenge 15 de juliol inclouen el Concert de l'Associació Musical de Castelldefels (20 h) a l'Església de la Mare de Déu del Carme (Can Bou) i una cantada d'havaneres (21.45 h) a la Plaça de les Palmeres amb el grup “Havana xica”, on es servirà el tradicional rom cremat.

El dilluns 16, últim dia de les festes, serà el torn de la Missa solemne en honor de la Mare de Déu del Carme (18 h) i la tradicional Processó pels carrers dels barris amb tradició marinera i pel centre del poble de Castelldefels; a les 20.30 h, les festes es tancaran amb la Southampton Univeristy Symphony Orquestra a la plaça de les Palmeres.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix