Reobren Cinesa Barnasud i Yelmo Cines Castelldefels

Imprimeix

Continuarà tancat fins a nou avís el Cinesa Llobregat Centre de Cornellà de Llobregat

El grup Cinesa, líder de l'exhibició a Espanya, ha anunciat que el proper 26 de març reobrirà la majoria de les seves sales de cinema al país, que fa que estan tancades totalment o parcialment des del passat 11 de gener. Tornaran a obrir aquest dia els cinemes d'Oviedo, Santander, Santiago de Compostel·la, Sevilla, dos de Biscaia (Max Ocio i Zubiarte), dos de Saragossa (Grancasa i Puerto Venecia), Màlaga, Murcia, Mallorca, Guipúscoa (Urbil), Castelló i dos a Barcelona (SOM Multiespai i Diagonal Mar).

cinesa centro

Cinc cinemes més de Barcelona (La Maquinista, Diagonal, Barnasud, Mataró Parc i Parc Vallès) i el LUXE Bonaire de València, actualment operatius només de dimecres a diumenge, tornaran a obrir diàriament a partir del 26 de març. Seguiran tancats fins a un altre avís el Cinesa Llobregat Centre (Cornellà de Llobregat) i El Muelle (Las Palmas de Gran Canària), segons ha informat el grup a través de les seves xarxes socials.

Aquesta reobertura s'uneix a la de l'altre grup líder en sales de cinema a Espanya, Yelmo, que a partir de demà reobre tots els seus establiments, excepte els situats a Almeria (Cinema Yelmo Roquetas i Cinema Yelmo Torrecárdenas), a causa de les mesures administratives per la pandèmia. Així doncs, reobrirà Yelmo Cines Castelldefels al Centre Comercial Ànec Blau el 18 de març.

cine yelmo 3

En tots dos casos la reobertura es farà mantenint les mesures de seguretat adoptades arran de la pandèmia: reducció de l'aforament a les sales, venda de butaques per blocs o aposta per la compra d'entrades a través de la web.

Redacció / Fotos: Arxiu