El Prat i Sant Boi fan un front comú per promoure la carxofa

Per primera vegada realitzaran una campanya conjunta en el marc de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible de Barcelona 2021

El Prat i Sant Boi de Llobregat s’han aliat per primera vegada en una campanya conjunta, sota el lema #MengemCarxofa, per promoure conjuntament la producció i consum de l’emblemàtica hortalissa del Parc Agrari del Baix Llobregat.

La campanya es presentarà dimecres vinent, 10 de març, a la masia de Can Comas del Prat, situada al Parc Agrari, amb la presència de l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i la presidenta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que enguany ostenta la capitalitat mundial de l’alimentació sostenible, Ada Colau. L’acte començarà a les 12 hores i comptarà amb representants de les Cooperatives Agrícoles del Prat i de Sant Boi i de la restauració local de totes dues ciutats.

carxofes prat bona

Els dos municipis desenvoluparan aquesta campanya fins a principis de maig, durant la temporada de la carxofa, en el marc de la Capitalitat mundial de l’alimentació sostenible de Barcelona 2021, esdeveniment que vol promoure models d’alimentació sostenible, justa i sana a partir d’un cicle d’activitats que s’estén també a diversos municipis metropolitans. La necessitat de promoure models urbans i d’alimentació sostenible, així com de promoure l’abastiment de productes de proximitat, s’ha evidenciat encara més durant la pandèmia.

WhatsApp Image 2019 01 11 at 07.47.37 1024x400

És en el marc d’aquest esdeveniment que el Prat i Sant Boi es reivindiquen com a capitals mundials de la carxofa i han unit forces per promoure un dels productes estrella del Parc Agrari, una gran infraestructura verda de l’àrea metropolitana, i els valors d’agricultura de proximitat i alimentació sostenible. Als webs elprat.cat/mengemcarxofa i santboi.cat/mengemcarxofa, es poden consultar les activitats programades pels dos municipis entorn d’aquesta campanya, que s’explicaran en aquest acte.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. El Prat de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix