La restauració podrà obrir fins a les 17 hores en horari ininterromput

S’espera també un calendari de relaxació de les restriccions per Setmana Santa, especialment de la mobilitat

Els bars i restaurants podran obrir a partir del pròxim dilluns entre les 07:30 i les 17 hores de forma continuada, sense franges horàries com fins ara. El Procicat ha comunicat les noves mesures anti-Covid.

En l'actualitat, bars i restaurants poden obrir entre les 07:30 i les 10:30 hores i entre les 13:00 i les 16:30 hores, unes franges horàries que eren més restrictives fins que al febrer es van ampliar en una hora. A partir del proper dilluns, dia 8, la restauració podrà obrir fins a les 17 hores de forma continuada, si bé seguirà sense poder oferir sopars presencials.

180124 E FotosTerrassesHivern 087 1024x684

Quant a la Setmana Santa, Catalunya vol establir un calendari de relaxació de les restriccions, especialment de la mobilitat, segons va explicar aquesta setmana la consellera de la Presidència i portaveu en funcions, Meritxell Budó, d'acord amb les autoritats sanitàries.

El cas és que les dades epidemiològiques van millorant lentament a Catalunya però les unitats de cures intensives dels hospitals catalans tenen encara més de 500 malalts de COVID-19 ingressats i més de 1.600 estan en plantes convencionals, per la qual cosa els experts demanen prudència a l'hora de desescalar les restriccions.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix