La Cooperativa Agrícola del Prat de Llobregat i Alcampo s’uneixen

El centre comercial comercialitza als seus centres de Barcelona els productes de collita pròpia i de proximitat que conreen les famílies pageses

Des d’aquest mes de febrer, l’establiment Alcampo del Centre Comercial Finestrelles a Esplugues de Llobregat, comercialitza les verdures de proximitat conreades per les famílies pageses de la Cooperativa Agrícola del Prat. Pròximament, s’uniran els centres de Sant Boi de Llobregat i Vilanova i La Geltrú. La Cooperativa i Alcampo s’uneixen per fer arribar els productes de qualitat i de collita pròpia als clients d’aquests hipermercats.

alcampo carxofa 2

Agustí Garcia, president de la Cooperativa Agrícola, destaca “l’aposta d’Alcampo pels productes de proximitat i de qualitat que conreem als nostres camps del Prat de Llobregat i la sensibilitat que ha mostrat vers la nostra feina. La distribució d’Alcampo ens farà arribar els nostres productes a més consumidors que podran gaudir d’un producte collit al matí i servit a la tarda al lineal de l’hipermercat". Per la seva part, Marian Roda, directora d’Alcampo Esplugues, destaca que: “Com a actors de tot allò bo, sa i local, seleccionem i preparem una oferta exclusiva, justa i responsable. És per tant, un orgull treballar en col·laboració amb la Cooperativa Agrícola del Prat, a qui volem donar suport en el seu desenvolupament.”

EuVfb8pXcAEpC u

Temporada de carxofa

Els primers productes de la Cooperativa Agrícola del Prat que despatxa Alcampo seran les Carxofes del Prat, els calçots i d’altres verdures de temporada. La Carxofa Prat, producte estrella de la Cooperativa, tindrà protagonisme al llarg de la temporada de conreu d’aquesta hortalissa. Les condicions del sòl del Delta del Llobregat aporten el sabor únic d’aquest producte emblemàtic i reconegut a la cuina. Precisament la Cooperativa, juntament amb la col·laboració d’altres actors com l’Ajuntament del Prat i restauradors recuperen de nou la campanya #MengemCarxofa, que busca incentivar-ne el consum d’aquesta verdura.

alcampo carxofes prat

Actualment, la Cooperativa Agrícola del Prat està formada per tretze socis que viuen directament de l’agricultura al nostre territori. Aquests socis i les seves famílies conreen unes 250 hectàrees de camps fèrtils al Parc Agrari del Baix Llobregat, mantenint el llegat de la tradició agrícola a la Vall Baixa del Llobregat.

Redacció / Fotos: CAPLL

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix