Seat exigeix als polítics més contundència per frenar l’onada de violència

Imprimeix

“Barcelona ha de ser una ciutat segura i lliure per a totes les persones que viuen i treballen en ella”, afirmen fonts de l'empresa

La companyia automobilística Seat va exigir ahir diumenge als responsables polítics que reforcin la seguretat i actuïn de forma “contundent” per frenar l'onada de violència que s'ha deslligat a Barcelona i altres ciutats catalanes arran de l'empresonament del raper Pablo Hasél.

1e1ddaa8 d8d2 41ff a8ff d5d754887ec7

“Barcelona ha de ser una ciutat segura i lliure per a totes les persones que viuen i treballen en ella”, afirmen fonts de l'empresa, que va veure com grups d'encaputxats van atacar de forma violenta les instal·lacions de Casa Seat, situades en la confluència de l'avinguda Diagonal amb el Passeig de Gràcia de Barcelona.

dfc0ec68 b1cb 4030 9c6c c947bc448fb7

Els vàndals, asseguren aquestes fonts, “van posar en risc la integritat física del personal i dels visitants” que es trobaven a casa Seat en aquest moment i van causar greus danys materials, igual que van sofrir molts altres comerços de la zona, que a més van ser víctimes de saquejos.“Volem condemnar la violència de les persones que aprofiten manifestacions a favor de la llibertat d'expressió per malmetre la imatge de la ciutat i a les seves empreses”, afirmen des de l'automobilística.

bcc61a61 385e 43e9 942f bc88d92d98a6

Seat reclama als responsables polítics que reforcin la seguretat a la zona per evitar que es repeteixin fets similars i que actuïn “contundentment” contra aquests grups aïllats que perjudiquen a tots els ciutadans.

La companyia va obrir Casa Seat el juny de 2020 com un espai per mostrar les seves últimes novetats en termes de mobilitat i com un punt de trobada en el qual se celebren xerrades, concerts, exposicions i tallers, entre altres activitats.

91983677 ee97 4eeb 9397 a1231cdb9d5f

La marca assegura que “la violència no frenarà a Seat”, que seguirà treballant “a favor d'aquesta llibertat d'expressió i de creació”. Per això, subratlla, Casa Seat tornarà a obrir avui dilluns les seves portes.

Redacció / Fotos: Jordi Flores