L’Ajuntament de Castelldefels impulsarà una zona verda a la platja

Imprimeix

Els visitants hauran de pagar per aparcar el cotxe al passeig marítim, mentre que els veïns podran continuar fent-ho gratuitamente.

L’Ajuntament està acabant de planificar el projecte, que podria estar enllestit d’aquí a uns dies.

La mesura pretén acabar amb els problemes de convivència generats per les conductes d’alguns conductors foranis que deixen els seus vehicles a sobre de les voreres o davant de guals, per exemple.

350 places a 5 euros el dia

El primer pas ha estat l’autorització a l'empresa municipal Societat d'Aparcaments de Castelldefels (SAC) del condicionament de part del solar de propietat municipal que es troba entre el Passeig Marítim i el carrer Mèxic, al barri de Baixador.

L'empresa acondicionarà el terreny com a aparcament provisional per a 350 places, que estarà operatiu  del juliol al desembre.

La tarifa diària única que s'aplicarà en aquest aparcament serà de 5 euros per a tot l'horari d'obertura al públic, que serà de dilluns a dijous de 10 a 18 hores; i els divendres, dissabtes i diumenges, de 10 a 19 hores.

Al gener del 2013, l’Ajuntament de Castelldefels estudiarà si es proposa al Ple municipal la renovació d'aquesta autorització per períodes anuals, han informat fonts municipals.

Redacció | Foto: Ajuntament Castelldefels