L’Ajuntament de Castelldefels impulsarà una zona verda a la platja

Els visitants hauran de pagar per aparcar el cotxe al passeig marítim, mentre que els veïns podran continuar fent-ho gratuitamente.

L’Ajuntament està acabant de planificar el projecte, que podria estar enllestit d’aquí a uns dies.

La mesura pretén acabar amb els problemes de convivència generats per les conductes d’alguns conductors foranis que deixen els seus vehicles a sobre de les voreres o davant de guals, per exemple.

350 places a 5 euros el dia

El primer pas ha estat l’autorització a l'empresa municipal Societat d'Aparcaments de Castelldefels (SAC) del condicionament de part del solar de propietat municipal que es troba entre el Passeig Marítim i el carrer Mèxic, al barri de Baixador.

L'empresa acondicionarà el terreny com a aparcament provisional per a 350 places, que estarà operatiu  del juliol al desembre.

La tarifa diària única que s'aplicarà en aquest aparcament serà de 5 euros per a tot l'horari d'obertura al públic, que serà de dilluns a dijous de 10 a 18 hores; i els divendres, dissabtes i diumenges, de 10 a 19 hores.

Al gener del 2013, l’Ajuntament de Castelldefels estudiarà si es proposa al Ple municipal la renovació d'aquesta autorització per períodes anuals, han informat fonts municipals.

Redacció | Foto: Ajuntament Castelldefels
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix