Detinguts per assaltar cinc bars a Molins de Rei

Imprimeix

Els fets van succeir a partir de la mitjanit del 3 de juliol, quan una patrulla estava realitzant un servei amb vehicle camuflat de paisà per la zona del carrer Ferran Agulló de Molins de Rei, a on s’havien denunciat últimament diversos robatoris amb força a establiments, concretament en bars, mitjançant el forçament de la porta d’accés dels establiments utilitzant el mètode de la palanca.

La patrulla policial va detectar dos joves que que caminaven molt ràpidament amb una barra de ferro (tipus pota de cabra) i guants de treball a les mans. “La seva actitud era nerviosa i de vigilància”, han explicat fonts de la investigació.

Un cop a la comissaria, els investigadors van continuar fent gestions amb els dos detinguts i van comprovar que estaven relacionats amb quatre robatoris més amb força a interior de bars més de Molins de Rei.

Els dos detinguts són Xhoni B, de 24 anys i Nazif T, de 21 anys, tots dos de nacionalitat albanesa i veïns de L'Hospitalet de Llobregat. Entre els dos acumulaven 14 detencions.

Redacció | Foto: Mossos d’Esquadra