Concentracions al Baix Llobregat contra Vox

Imprimeix

La plataforma Unitat Contra el Feixisme i el Racisme va voler protestar per l’entrada de la formació d’ultra dreta al Parlament

La plataforma antiracista Unitat Contra el Feixisme i el Racisme va convocar ahir protestes en places de diversos municipis de Catalunya i del Baix Llobregat per protestar contra l'entrada de Vox al Parlament. Cal recordar que la formació d'extrema dreta va obtenir onze diputats i representació per les quatre províncies en les eleccions autonòmiques celebrades diumenge, que li donen dret a tenir un grup propi al Parlament. Desenes de persones es van concentrar on van exhibir cartells amb el lema 'Stop Vox'. Hi va haver concentracions en municipis com Prat de Llobregat, Olesa de Montserrat, Sant Joan Despí, Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Molins de Rei o Sant Boi de Llobregat, entre altres.

elprat racisme

El Prat de Llobregat

castelldefels racisme

Castelldefels

molinsderei racisme

Molins de Rei

En un comunicat, la plataforma va apuntar que “l'entrada de Vox al Parlament és una terrible notícia per a la democràcia, la convivència i els drets humans”, i adverteixen que no esperaran en silenci “per veure com les agressions feixistes augmenten encara més: No ens quedarem amb els braços creuats.”

santboi racisme

Sant Boi de Llobregat

santjoandespi racisme

Sant Joan Despí

corne racisme

Cornellà de Llobregat

En el citat comunicat, l'organització va afirmar que “es pot aturar Vox” i va explicar que les manifestacions busquen fer evident que “la gran majoria de la població de Catalunya rebutja Vox i plantarà cara davant qualsevol intent d'imposar les seves polítiques d'odi”. La plataforma demana “fermesa de les altres forces polítiques” perquè “no cedeixin ni un mil·límetre a les propostes ultres.”

Redacció / Fotos: CUP-Internet/Particulars