Detinguts 'in fraganti' robant a cases de Sant Just i Esplugues

Els fets van succeir el passat dissabte  30 de juny per la  nit, quan els Mossos d'Esquadra d'Esplugues de Llobregat vam rebre l’avís d’un veí que havia localitzat dos homes al jardí del seu domicili amb la intenció de robar al seu interior.

Immediatament una patrulla de mossos es  va adreçar al lloc, una vivenda del carrer Sant Josep de la localitat de Sant Just Desvern i, amb col·laboració amb la Policia Local, van fer recerca dels dos homes sospitosos que havien fugit corrents del domicili.

Una dotació de la policia local va identificar una persona que coincidia amb la descripció facilitada d’un dels lladres fugitius. En el moment de la identificació, Rachid A, va llençar al terra de forma dissimulada, dues làmines de plàstic que s’utilitzen habitualment per obrir les portes dels domicilis que no han estat tancades prèviament amb clau, segons els Mossos.

Durant la identificació i escorcoll del sospitós, els mossos van tenir coneixement d’un altre robatori en un domicili del carrer Nostra Senyora de Lourdes d'Esplugues de Llobregat, lloc molt proper a la zona del primer robatori.

Un dels detinguts acumulava setze detencions per diferents furts i robatoris amb força i l'altre deu.

Rachid A. ha ingressat a presó per ordre del jutge.

Redacció | Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
134

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix