La Gasol Foundation se suma a l‘Aliança País Pobresa Infantil Zero’

Imprimeix

Generar entorns saludables és una de les metes de la iniciativa i un dels objectius de la fundació dels germans Gasol per a reduir les desigualtats socials en salut

La Gasol Foundation -fundació dels germans Pau i Marc Gasol la missió dels quals és la lluita contra l'obesitat infantil- ha participat, en el Palau de la Moncloa, en l'acte de presentació de l‘Aliança País Pobresa Infantil Zero’ a la qual s'uneix juntament amb altres fundacions, el tercer sector, empreses i l'Administració. Aquesta iniciativa, llançada per l'Alt Comissionat contra la Pobresa Infantil, compta amb més de 75 aliats i té com a objectiu canviar la pobresa infantil a Espanya, on el 27,4% dels nens i nenes continua en risc de pobresa.

aliança 2

Durant l'acte, que ha comptat amb el president del Govern, Pedro Sánchez ha insistit que la pobresa s'hereta i en què els nens no poden sortir solos d'un cercle de pobresa. “Trenquem el cercle de la pobresa infantil. No sols llastra els somnis dels nens i nenes, sinó que arrabassa al nostre país tot el seu talent potencial, especialment en temps de crisi”, ha explicat el president.

aliança 3

aliança 4

Durant la presentació, l'Alt Comissionat contra la Pobresa Infantil, Ernesto Gasco , ha destacat que “la diversitat de l'Aliança País Pobresa Infantil Zero és un valor afegit clau per a abordar aquest repte de país, per al qual no basta una aproximació sectorial, sinó que requereix transversalitat i perspectiva d'infància”. A més, l'acte de presentació de l‘Aliança País Pobresa Infantil Zero’ ha comptat amb l'assistència d'Isabel Celaá, ministra d'Educació i Formació Professional; i José Luis Escrivá, ministre d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions, entre altres personalitats.

Redacció / Foto: Gasol Foundation