La Gasol Foundation se suma a l‘Aliança País Pobresa Infantil Zero’

Generar entorns saludables és una de les metes de la iniciativa i un dels objectius de la fundació dels germans Gasol per a reduir les desigualtats socials en salut

La Gasol Foundation -fundació dels germans Pau i Marc Gasol la missió dels quals és la lluita contra l'obesitat infantil- ha participat, en el Palau de la Moncloa, en l'acte de presentació de l‘Aliança País Pobresa Infantil Zero’ a la qual s'uneix juntament amb altres fundacions, el tercer sector, empreses i l'Administració. Aquesta iniciativa, llançada per l'Alt Comissionat contra la Pobresa Infantil, compta amb més de 75 aliats i té com a objectiu canviar la pobresa infantil a Espanya, on el 27,4% dels nens i nenes continua en risc de pobresa.

aliança 2

Durant l'acte, que ha comptat amb el president del Govern, Pedro Sánchez ha insistit que la pobresa s'hereta i en què els nens no poden sortir solos d'un cercle de pobresa. “Trenquem el cercle de la pobresa infantil. No sols llastra els somnis dels nens i nenes, sinó que arrabassa al nostre país tot el seu talent potencial, especialment en temps de crisi”, ha explicat el president.

aliança 3

aliança 4

Durant la presentació, l'Alt Comissionat contra la Pobresa Infantil, Ernesto Gasco , ha destacat que “la diversitat de l'Aliança País Pobresa Infantil Zero és un valor afegit clau per a abordar aquest repte de país, per al qual no basta una aproximació sectorial, sinó que requereix transversalitat i perspectiva d'infància”. A més, l'acte de presentació de l‘Aliança País Pobresa Infantil Zero’ ha comptat amb l'assistència d'Isabel Celaá, ministra d'Educació i Formació Professional; i José Luis Escrivá, ministre d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions, entre altres personalitats.

Redacció / Foto: Gasol Foundation

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix