FGC construirà a la comarca espais segurs per a les bicicletes

Imprimeix

Ha iniciat la licitació per fer aparcaments tancats que s’instal·laran a les estacions de Sant Vicenç dels Horts, Martorell Enllaç, Sant Andreu de la Barca i Pallejà

Ferrocarrils de la Generalitat ha iniciat el procés de licitació per a la construcció d’uns aparcaments tancats i segurs per a bicicletes que s’instal·laran en diferents estacions de la línia que connecta Barcelona amb el Baix Llobregat i l’Anoia, entre les quals les de Sant Vicenç dels Horts, Martorell Enllaç, Sant Andreu de la Barca i Pallejà. L’objectiu de Ferrocarrils és incrementar el nombre de parades de tren amb aquest sistema i arribar així al màxim nombre de persones usuàries.

Es buscarà un espai suficientment ampli, que sigui un lloc de pas, visible i il·luminat per a garantir al màxim la seguretat de les persones usuàries. El fet que sigui un mòdul prefabricat permetrà escurçar el temps d’execució dels treballs a la via pública. Actualment, el 45% de les estacions d’FGC compten amb places d’aparcament per a bicicletes amb alguna mesura de seguretat. La voluntat és anar incrementant la dotació de places a totes les estacions de Ferrocarrils.

Redacció / Fotos:Aj. Pallejà-FGC