Prova pilot a Sant Vicenç dels Horts per adequar les ràtios de P3

L'objectiu és assolir l'equitat educativa i l'èxit educatiu de tot l'alumnat

El Departament d'Educació iniciarà el proper curs escolar a Sant Vicenç dels Horts un programa pilot d'equitat educativa que permetrà adequar les ràtios de P3 a tot el municipi baixllobregatí. Amb aquesta iniciativa, es vol contribuir a la millora de l'atenció educativa i assolir l'èxit educatiu de tot l'alumnat.

La prova pilot té el suport de la comunitat educativa vicentina i va ser en diverses ocasions demandat al Departament d'Educació per part de l'anterior consistori. Per això, els Serveis Territorials del Baix Llobregat han valorat la casuística del municipi i la tasca duta a terme per combatre el fracàs escolar i la segregació. En aquest sentit, el nou Decret d'Admissió que properament s'aprovarà permetrà plantejar diferents mesures amb la finalitat d'assegurar l'equitat de l'alumnat més vulnerable.

cole svh

Sant Vicenç dels Horts, a finals de la dècada dels anys 90, va iniciar mesures per empènyer les xarxes d'acompanyament socioeducatiu amb l'assessorament d'experts de l'àmbit educatiu com Jaume Funes i Jordi Longás. Posteriorment, el 2007, la feina feta es va concretar en el Pla educatiu d'entorn impulsat pel Departament d'Educació. Un pla d'entorn que el 2018 va convertir Sant Vicenç dels Horts en un dels cinc municipis de Catalunya que formen part d'un programa pilot anomenat "Pla Educatiu d'Entorn 0-20".

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix