El Departament de Salut intervé la residència Font de l'Avi de Vallirana

Imprimeix

El nombre de casos positius de COVID-19 al centre és de quatre treballadors (d'un total de 6 professionals) i 10 residents (d'un total d'11)

El Departament de Salut va intervenir amb data de 27 de gener, la residència de gent gran Font de l'Avi de Vallirana. En aquests moments, el nombre de casos positius de COVID-19 al centre és de quatre treballadors (d'un total de 6 professionals) i 10 residents (d'un total d'11). Un dels residents positius ha estat derivat a l'hospital i els dos treballadors restants es troben aïllats per ser contactes estrets de casos confirmats.

El centre no havia tingut cap cas de COVID-19 fins al dia 24 de gener, en què una treballadora va presentar símptomes i els primers tests van confirmar un elevat nombre de contagis entre el personal i els residents. El mateix dia es va activar l'Equip d'Intervenció Ràpida Territorial, així com el seguiment del brot per part de Salut Pública.

Des de la Gerència de l'Àmbit Metropolità Sud de la Regió Sanitària de Barcelona es va proposar la intervenció del centre per part d'una nova entitat gestora, SUARA SERVEIS SCCL, que dirigirà i coordinarà l'activitat assistencial de la residència des del 27 de gener, amb l'objectiu principal de realitzar un pla d'actuació que garanteixi la viabilitat tècnica del centre en el seu conjunt pel que fa als aspectes sanitaris, socials, organitzatius i de gestió de qualitat a curt i mitjà termini.

Redacció / Foto: Google Maps