Veïns del Garraf i Les Botigues de Sitges podran anar a Castelldefels

Imprimeix

El Procicat ha autoritzat aquesta excepció del confinament municipal atès que les zones són molt més prop de Castelldefels que de Sitges

Els veïns del Garraf i Les Botigues de Sitges, dos nuclis de població pertanyents a Sitges, podran anar a Castelldefels per fer ús dels serveis essencials d'aquest municipi baixllobregatí sense risc a ser sancionats per trencar el confinament municipal.

mic Castelldefels 049 bona

En un comunicat, l'Ajuntament de Sitges ha explicat aquest dimarts que el Procicat ha autoritzat aquesta excepció del confinament municipal atès que les zones són molt més prop de Castelldefels que de Sitges. “Amb la normativa actual, s'obligava els veïns d'aquestes zones a fer les compres i anar a la farmàcia o a altres serveis essencials dins del municipi, de manera que havien d'anar al nucli de Sitges, quan tenen aquests serveis molt més a prop dins del terme municipal de Castelldefels”, ha explicat el consistori, que des que es va imposar el confinament municipal va reclamar que el Procicat autoritzés aquesta excepció. A més, tant Garraf com Les Botigues de Sitges pertanyen a l'àrea sanitària de Castelldefels i en anteriors confinaments per regions sanitàries ja s'havia permès aquesta mobilitat.

El regidor adjunt de Serveis urbans i territorials a Les Botigues i el Garraf, Josep Maria Martínez, ha celebrat que el Procicat hagi comprès la “particularitat” dels dos nuclis i que hagi “imperat la lògica, sense posar en perill criteris sanitaris.”

Redacció / Fotos: Arxiu