Les obres de Renfe a Sants afectaran diverses línies de Rodalies

Segons la companya serà de la nit del 28 de gener a la matinada de l’1 de febrer tant a l’R2 Sud, R2 Nord, el trajecte Castelldefels-Granollers Centre, la destinació a l’Aeroport Barcelona-El Prat i les línies R13, R14, R15, R16 i R17

Les obres que Adif està duent a terme per adaptar l'esquema de vies d'estacionament d'ample convencional de l'estació de Barcelona-Sants causaran afectacions en vuit línies de Rodalies entre la nit del 28 de gener i la matinada de l'1 de febrer, ha informat la companyia. Durant aquestes dates, estaran inoperatives les vies 13 i 14, per la qual cosa s'han modificat els horaris i freqüències d'alguns trens.

la vaga de renfe i adif afectara totes les linies de servei de rodalies catalunya 5c8bd2ac1eb66

En concret, del divendres 29 al diumenge 31 circularan dos combois de l'R2 Sud (entre Barcelona Estació de França i Sant Vicenç de Calders per Vilanova i la Geltrú) per hora i sentit, amb parada a totes les estacions i, en el cas del dia laboral, es reforçaran en hora punta.

En el cas de l'R2 Nord (entre l'Aeroport i Maçanet-Massanes per Granollers Centri), els trens iniciaran i finalitzaran el seu recorregut en l'estació del Prat de Llobregat durant els tres dies, quan es reduirà l'oferta habitual.

El divendres 29 també disminuirà l'oferta habitual del trajecte Castelldefels-Granollers Centre i els viatgers amb origen o destinació a l'Aeroport Josep Tarradelles Barcelona-El Prat podran prendre en la línia L9 sud de metre.

1200px Renfe 465 xxx Aeroport 2016 03 15

En el cas de l'R11 entre Barcelona Sants i Portbou per Granollers Centre i Girona, els trens iniciaran o finalitzaran el seu trajecte a Barcelona-Estació de França, per la qual cosa aquells usuaris que vagin a Passeig de Gràcia i Sants disposaran com a servei alternatiu el metre des de l'estació d'El Clot-Aragó, a més de la connexió de les línies R1 i R2 Nord des de Sants.

D'altra banda, els serveis regionals de les línies R13, R14, R15, R16 i R17 explicaran el divendres amb un tren per hora i sentit entre Barcelona i Tarragona. La resta dels serveis Regionals iniciaran i finalitzaran el seu recorregut en l'estació de Sant Vicenç de Calders, de manera que els clients que tinguin com a origen o destinació Barcelona o parades intermèdies disposaran dels trens de les línies R2 Sud i R4 Sud amb enllaç a Sant Vicenç de Calders.

Durant aquestes afectacions, els títols de transport de Rodalies seran vàlids per realitzar el transbord entre les estacions de metro amb correspondència amb les estacions de tren afectades i es podran utilitzar indistintament a les línies R2 Sud, R4 Sud, R13, R14, R15, R16 i R17.

Atès que aquestes actuacions poden comportar canvis en les vies habituals d'estacionament dels trens a Barcelona Sants, s'han intensificat els sistemes d'informació per facilitar la mobilitat i orientació dels usuaris, als que es recomana estar atents a pantalles i megafonia.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
177

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix