Volen convertir el nucli antic de Pallejà en una zona per a vianants

Imprimeix

El projecte, que es desenvolupa en diferents fases, permetrà guanyar espais públics de qualitat i dinamitzar l’activitat comercial a la zona

L’Ajuntament de Pallejà està decidit en remodelar el nucli urbà antic per a convertir-lo en una zona d’ús exclusiu o parcial per a vianants. Així, el pròxim mes de febrer hi ha previst l’inici d’una nova fase del projecte que afectarà el tram del carrer de Martí i Julià que tindrà una durada d’uns tres mesos.

nucli urba 3

Aquest projecte de remodelació s’està desenvolupant en diferents fases. Les obres permetran anivellar la calçada dels diferents carrers, augmentar la superfície destinada als vianants i reduir l’ús del vehicle amb motor en els desplaçaments interns pel municipi. Així mateix, suposarà una millora de l’enllumenat públic, de l’accés amb vehicle al Centre d’Atenció Primària, i de l’itinerari escolar per accedir a l’escola Jacint Verdaguer. El projecte permetrà guanyar espais públics de qualitat i dinamitzar l’activitat comercial a la zona, segons fonts municipals. Aquest projecte està finançat amb una subvenció del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i amb recursos propis de l’Ajuntament de Pallejà.

Pantalles acústiques

D’altra banda, es va celebrar una reunió entre la demarcació de carreteres del Ministeri de Foment i l'Ajuntament de Pallejà, amb l'objectiu de posar en comú el projecte i coordinar el seu planejament i execució de pantalles acústiques.

141123080 4119993661362102 1695286785636861364 o

Redacció / Fotos: Aj. Pallejà