Volen convertir el nucli antic de Pallejà en una zona per a vianants

El projecte, que es desenvolupa en diferents fases, permetrà guanyar espais públics de qualitat i dinamitzar l’activitat comercial a la zona

L’Ajuntament de Pallejà està decidit en remodelar el nucli urbà antic per a convertir-lo en una zona d’ús exclusiu o parcial per a vianants. Així, el pròxim mes de febrer hi ha previst l’inici d’una nova fase del projecte que afectarà el tram del carrer de Martí i Julià que tindrà una durada d’uns tres mesos.

nucli urba 3

Aquest projecte de remodelació s’està desenvolupant en diferents fases. Les obres permetran anivellar la calçada dels diferents carrers, augmentar la superfície destinada als vianants i reduir l’ús del vehicle amb motor en els desplaçaments interns pel municipi. Així mateix, suposarà una millora de l’enllumenat públic, de l’accés amb vehicle al Centre d’Atenció Primària, i de l’itinerari escolar per accedir a l’escola Jacint Verdaguer. El projecte permetrà guanyar espais públics de qualitat i dinamitzar l’activitat comercial a la zona, segons fonts municipals. Aquest projecte està finançat amb una subvenció del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i amb recursos propis de l’Ajuntament de Pallejà.

Pantalles acústiques

D’altra banda, es va celebrar una reunió entre la demarcació de carreteres del Ministeri de Foment i l'Ajuntament de Pallejà, amb l'objectiu de posar en comú el projecte i coordinar el seu planejament i execució de pantalles acústiques.

141123080 4119993661362102 1695286785636861364 o

Redacció / Fotos: Aj. Pallejà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
108

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix