La IV Mostra Internacional de Pastisseria-Sant Vicenç dels Horts, a punt

La inauguració anirà a càrrec de la Carme Ruscalleda i la Mostra comptarà, entre d’altres, amb referents gastronòmics d’alt nivell com Xavier Donnay, Sandra Ornelas o Michel Willaume

Sant Vicenç dels Horts esdevindrà, el 23, 24 i 25 de gener, la capital internacional de la pastisseria. Es tracta d’una cita gastronòmica única a Espanya en la promoció de l’alta pastisseria entre el públic no professional. Aquest any, a causa de la pandèmia, es realitzarà de forma 100% telemàtica i es podrà gaudir de diferents sessions de cuina en directe realitzades per vuit pastissers i pastisseres de prestigi internacional. Durant la presentació, Miguel Comino, alcalde de Sant Vicenç dels Horts, va destacar la tasca conjunta d’organització: "L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la Pastisseria Muñoz hem fet un gran esforç per mantenir la 4a Mostra Internacional de Pastisseria, que hem adaptat a la situació per no fallar a totes les persones, que són moltes, que ja esperen aquest esdeveniment any rere any."

carme ruscalleda en la cocina de sant pau gastronomistas.com

ponentes mostra port

6db696dd a2ee 45e1 8067 44070e429cad 16 9 aspect ratio default 0

La inauguració anirà a càrrec de la xef Carme Ruscalleda i la Mostra comptarà, entre d’altres, amb referents gastronòmics d’alt nivell com Xavier Donnay (Millor xef pastisser l’any 2020), Sandra Ornelas (guanyadora del títol Pastry Queen 2018, representant a Mèxic) o Michel Willaume (campió del món de pastisseria l’any 2001 amb l’equip dels Estats Units). Eugeni Muñoz, Director Creatiu de la Mostra Internacional de Pastisseria, va exposar durant la presentació que “intentem fer una representació de l’alta pastisseria englobant tots els ventalls que aquesta representa: xocolateria, pastisseria moderna, tradicional, postres en plat.”

eugeni munoz

La IV Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts està organitzada per l’Ajuntament del municipi i pel mestre pastisser vicentí Eugeni Muñoz, amb el suport del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

61566 cat ESCALA 950 633

L’últim dia de la Mostra, el 25 de gener, es farà l’entrega dels premis de la segona edició de Fava de Cacau a les 50 millors pastisseries de Catalunya. Aquesta selecció es realitza a través d’un jurat expert en pastisseria, liderat per Josep Sucarrats i Marc Balaguer i format per crítics de gastronomia, periodistes i professorat  que, durant tot l'any, visiten més de 150 pastisseries catalanes. Després de realitzar una valoració professional, es fa una selecció de 50, les quals són reconegudes com a les millors pastisseries catalanes. A més, també es lliuraran 10 Faves d’Or, que suposen una menció especial:

- Fava d’Or a la pastisseria més innovadora

- Fava  d’Or a la pastisseria amb més història

- Fava d’Or al producte singular

- Fava d’Or  al millor de la seva zona (Zona Gran Girona, Zona Pirineus, Zona Catalunya Central, Zona Terres de Ponent, Zona Gran Barcelona, Zona Garraf/Anoia/Penedès i Zona Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre)

DOSSIER (Clica aquí)

 

Redacció / Fotos-Video: Aj. Sant Vicenç dels Horts-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
73

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix