Nova gestió en el servei d’assistència a domicili de la Fundació Ana Ribot

Imprimeix

ASISTED se’n fa càrrec des d’aquest any mentre que la fundació de la família Molins, centrarà a els seus esforços en el Centre de Dia a Pallejà on té previst invertir recursos per a la seva ampliació i modernització

ASISTED és l’encarregada, a partir d’ara, de gestionar el servei d’assistència a domicili de la Fundació Ana Ribot. La Fundació Ana Ribot de la família Molins, que gestionava aquest servei de forma directa fins al passat 1 de gener, ha arribat amb un acord amb l’empresa per cobrir aquestes necessitats a Pallejà.

EUq121CUEAEJy5V

D’aquesta manera, l’empresa converteix aquest servei en una delegació pròpia des de la qual ofereix els seus serveis a la zona del Baix Llobregat. “És una bona oportunitat de creixement en una zona que ens complementa perfectament i que potenciarem en el futur. Preveiem que sigui una de les delegacions més importants a Catalunya en els pròxims anys”, comenta el director general d’ASISTED, Pere Solanellas.

centre de dia

centre de dia 2

Per la seva banda, la Fundació Ana Ribot centrarà a partir d’ara els seus esforços en el Centre de Dia que van fundar al 2001 els fills i nets d’Ana Ribot, a la casa que Juan Molins Ribot tenia a Pallejà, i en el qual la fundació té previst invertir recursos per a la seva ampliaciómodernització, a més de col·laborar amb ASISTED per oferir un millor servei d’assistència domiciliària a totes les poblacions on està present.

Redacció / Fotos: Fundació Ana Ribot