Es prorroga una setmana més les restriccions contra la COVID-19

El Procicat manté el confinament municipal i el tancament dels comerços essencials els caps de setmana

El Procicat ha confirmat la pròrroga de set dies de les darreres restriccions contra la covid, segons ha explicat la consellera de Salut, Alba Vergés, en roda de premsa. Les mesures van entrar en vigor el 7 de gener i havien d'estar vigents fins al proper diumenge però finalment es perllongaran fins al 24 de gener.

ErejMLVXUAcmaVT

D'aquesta manera, es mantindrà el confinament municipal cada dia de la setmana i els comerços no essencials hauran de tancar el cap de setmana. Vergés ha explicat que es manté el creixement de la incidència de la pandèmia, que "tot i que no s'accelera no s'atura". Davant d'aquesta situació el Govern ha optat per allarg la vigència de les mesures. La consellera de Salut ha justificat la pròrroga de les mesures actuals davant de la covid-19 perquè no s'han aturat els contagis i per això, ha dit, es necessiten "set dies més" per avaluar la situació epidemiològica a Catalunya.

Mesures

mesures covid a partir 7 gener

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
158

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix