Martorell i Viladecans vacunen als professionals dels seus hospitals

Les primeres dosis han estat administrades als treballadors assistencials que treballen en primera línia

Avui s'ha iniciat la campanya de vacunació enfront de la COVID-19 a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM), després que el Departament de Salut i l'Agència de Salut Pública anunciessin la setmana passada que s'avançava la vacunació en paral·lel a la campanya de les residències. Durant les pròximes setmanes, està previst subministrar les dosis a tots els empleats del centre hospitalari.

Durant aquesta jornada s'han vacunat una total de 254 professionals (un 40,32%). La Vanessa Vidal, Cap d'Àrea d'Infermeria de la FHSJDM, ha estat la primera professional a qui se li ha administrat la vacuna. El procés de vacunació s'ha portat a terme per quatre infermeres durant tres hores i mitja. Està previst que aquest dijous es vacunin 150 professionals més. El ritme de vacunació de la resta de professionals anirà marcat per les vacunes que es vagin facilitant.

Bon ritme

D’altra banda, el procés de vacunació contra la COVID-19 del personal que treballa a l’Hospital de Viladecans segueix a bon ritme, i en els pròxims dies s’acabaran de vacunar a tots els professionals del centre. Les primeres dosis han estat administrades a part dels treballadors assistencials que estan a primera línia.

vacuna 120121

Es preveu que l’administració de la primera dosi de la vacuna a tot el personal tingui una duració aproximada de tres setmanes i, passades tres setmanes més, es realitzarà la injecció de la segona dosi. Tal i com han estipulat les autoritats sanitàries, la vacuna que s’administra és la de Pfizer/BioN-Tech.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
112

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix