Pantalles gegants per veure Espanya a Castelldefels i Gavà

Imprimeix

La pantalla gegant ha tornat a Gavà després de la seva estrena a la semifinal i la final del Mundial de Sudàfrica. S'ha instal·lat al Parc de la Torre Lluc, segons han indicat des de l'Ajuntament, liderat pel PSC.

A Castelldefels, l'Ajuntament, liderat pel PP i els seus socis de CiU, ha aconseguit un patrocini, per part de l’empresa especialitzada en audiovisual Digital Luxe i d’alguns bars locals, que li ha permès instal·lar una pantalla davant l’edifici consistorial.

Així, la iniciativa no tindrà cap cost per a l’Ajuntament de Castelldefels, han subratllat fonts municipals.

Centenars de persones han viscut aquest dimecres a la nit a Gavà i a Castelldefels el desenllaç de la vibrant tanda de penals del partit entre els espanyols i els portuguesos.

L'alcalde de Barcelona, ​​Xavier Trias (CiU), s'ha negat a instal·lar una pantalla en cap espai públic de la ciutat perquè els ciutadans que vulguin puguin veure junts els partits de la selecció nacional.

Castelldefels i Gavà se sumen a Badalona entre les ciutats en què sí es pot seguir al combinat nacional al carrer.

A Cornellà de Llobregat, una de les ciutats triades per la Cadena Ser i Telecinco per a la seva Road Show 'Tots amb la Roja', la final es podrà seguir al Parc Esportiu Llobregat.

H. Marín | Foto: Ramon Josa