Ferrocarrils reduirà l’impacte acústic dels combois a Sant Vicenç

Imprimeix

A partir de l’11 de gener i durant quatre setmanes s’executaran diverses obres de nit per millorar les instal·lacions

En resposta a la reclamació de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, que havia sol·licitat a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que adeqüi les seves instal·lacions per reduir el soroll, l’entitat de transport català té previst fer obres a les vies del tren.

whatsappimage2021 01 05at12.47.45

El regidor de Mobilitat i Transport Públic, Antolín Jiménez , ha destacat que aquests treballs són del tot necessaris per millorar la qualitat de vida del veïnat, malgrat que durant uns dies hauran de suportar les obres”. Jiménez afegeix que “Treballem colze a colze amb totes les administracions competents per implementar millores al transport públic i el manteniment de les infraestructures.”

780 008 3938556 8de14d92d6d483ff5e1fc0c68b9b442d

L’objectiu d’FGC és aconseguir que el pas dels combois sigui menys molest pel veïnat. FGC ha comunicat que en el marc del Pla d’Actuació contra el Soroll farà obres a diversos punts del municipi a partir de l’11 de gener i durant quatre setmanes. En concret s’actuarà als ponts del carrer de Sant Josep i de Rafael Casanova, i també a les vies a l’alçada del carrer de Salvador Allende. Per evitar afectacions sobre el servei ferroviari, els treballs es desenvoluparan en horari nocturn, entre les 0.30 i les 4.30 h. Des d’FGC s’informa que es procurarà evitar al màxim les molèsties al veïnat.

Redacció / Fotos: Arxiu