Antonio Mora és el nou president del CTESC

El cornellanenc exercia fins ara com a secretari de Política Territorial, Acció Social, Barcelonès i Migracions de CCOO de Catalunya

Els fins ara secretari de Política Territorial, Acció Social, Barcelonès i Migracions de CCOO de Catalunya, Antonio Mora,  ha estat nomenat nou president del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC). Mora, que deixarà el seu càrrec al sindicat, substituirà Lluís Franco, president des del 2014.

El CTESC és un ens de dret públic, amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat i autonomia orgànica i funcional per al compliment de les seves finalitats com a òrgan consultiu i d’assessorament del Govern en matèries socioeconòmiques, laborals i ocupacionals. Recull les propostes dels agents socials que representa i analitza l’adequació de les polítiques de l’executiu català, amb l’objectiu de reforçar el diàleg social a Catalunya.

IMG 20180122 125345 scaled

Trajectòria

Nascut a Cornellà de Llobregat el 1971. Treballador del sector de la neteja, del plàstic i del metall, i autònom. Té estudis universitaris en Dret, Geografia i Història i formació en Polítiques Públiques. Va ser secretari general de la Unió Comarcal del Baix Llobregat de CCOO, i també de l’Alt Penedès, Anoia i Garraf. Des del 2017 fins a l’actualitat, ha ocupat el càrrec de secretari de Política Territorial, Acció Social, Barcelonès i Migracions a CCOO.

Toni Mora ha estat membre del Consell d’Administració de l’ICS, del Consell de Direcció del Catsalut, del Consell Assessor del CIRE, de la Comissió de Govern de la Renda Garantida de Ciutadania, de la Comissió Executiva del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona, del Consell Assessor de l’Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic, del Comitè Executiu del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona i president del Centre d’Informació dels Treballadors i Treballadores Estrangers de CCOO (CITE) i del Patronat de la Fundació Paco Puerto.

Redacció / Fotos: CCOO

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix