Torna la polèmica urbanística a Sant Boi de Llobregat

Imprimeix

La plataforma Defensa Béns Comuns Sant Boi denuncia que l’ajuntament, que està promovent la modificació del pla urbanístic del vessant Est del Puig del Castell, no ha convocat el Consell de Medi ambient, Sostenibilitat i Territori i, a més, incompleix amb el reglament municipal de Participació Ciutadana

Segons informa la plataforma Defensa Béns Comuns de Sant Boi, l’Ajuntament està promovent el pla urbanístic Vessant Est del Puig del Castell, amb l’objectiu de modificar el planejament d’aquest entorn en relació amb l’espai públic, l’estat de l’edificació actual i el desenvolupament dels polígons i sectors pendents.

En relació amb això, la plataforma denuncia que l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat no ha convocat el Consell de Medi ambient, Sostenibilitat i Territori per presentar aquest projecte i que pugui posicionar-se al respecte. “A més, ha donat quinze dies -fins al 31 de desembre- per fer aportacions. Nosaltres creiem que són clarament insuficients i, a més a més, durant el període vacacional de Nadal i amb la crisi sanitària que estem vivint”, explica la plataforma.

A més, Defensa Béns Comuns de Sant Boi denuncia que el consistori està incomplint amb l’article 133 de la Llei 39/2015 de procediment administratiu comú de les administracions públiques, i amb el reglament municipal de Participació Ciutadana. “Sol·licitem que es convoqui urgentment el Consell esmentat i es paralitzi el termini”, sentència.

Redacció / Foto: DBCSB