L’AMB definirà un nou model de gestió de l’aigua per a tretze municipis

L'acord estableix que l'AMB creï una comissió d'estudi amb l'objectiu d'arribar a assumir aquests serveis en el termini màxim de dos anys

El Consell Metropolità de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha acordat iniciar un procés per definir el model de gestió del servei del cicle integral de l'aigua a tretze municipis de la metròpoli de Barcelona.

En un comunicat, l'ens ha explicat aquest dimecres que l'objectiu d'aquest procés és que l'AMB “assumeixi efectivament els serveis que encara es mantenen en l'òrbita municipal”. L'acord estableix que l'AMB creï una comissió d'estudi amb l'objectiu d'arribar a assumir aquests serveis en el termini màxim de dos anys.

1239x697

Concretament, l'acord inclou els tretze municipis següents: Barberà, Sant Cugat i Badia de Vallès, el Prat i Corbera de Llobregat, Ripollet, Tiana, Cervelló, La Palma de Cervelló, Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts, Castellbisbal i Sant Andreu de la Barca.

La corporació ha defensat que té competència plena dels serveis de subministrament d'aigua en baixa, de sanejament en alta i de depuració d'aigües residuals, i que té facultat per coordinar els sistemes municipals per al sanejament en baixa i altres possibles competències municipals en matèria d'aigua.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix