FGC adapta els horaris de la nit de Nadal i de Cap d'Any

Imprimeix

La vigília de Nadal el servei de trens finalitzarà a les 23.00h i la nit de Cap d'Any hi haurà servei fins a les 01.00h

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) modificarà els horaris de finalització del servei les nits de Nadal i de Cap d'Any. D'aquesta manera, el servei de trens s'adapta, d'una banda, a les necessitats i hàbits de mobilitat de les persones usuàries durant aquests dies assenyalats i, de l'altra, a les mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a partir del 21 de desembre decretades pel Govern.

d595cf0a 0b5f 4eb4 b7d2 4d048d672959

Així, el dijous 24 de desembre, vigília de Nadal, el servei de trens d'FGC finalitzarà a les 23.00h a totes les línies. Pel que fa a la nit de Cap d'Any, els trens circularan fins a les 01.00h. La resta de dies, Ferrocarrils oferirà el servei que està donant actualment: seguirà oferint el 100% de la seva oferta en horari de 5h a 24h, també durant el cap de setmana. D'aquesta manera, FGC continuarà fomentant durant el Nadal l'ús del transport públic i la mobilitat sostenible, sempre en el marc de les recomanacions vigents de l'ATM pel que fa a la mobilitat en transport públic: viatjar amb la mascareta ben posada en tot moment (i per tant, no menjar i no beure durant els trajectes), la recomanació de minimitzar la interacció social, evitant parlar durant els viatges, així com seguir la resta de recomanacions de les autoritats sanitàries i de la mobilitat.

Els horaris del servei d'FGC es poden consultar a www.fgc.cat, al cercador web i de l'aplicació per a mòbils d'FGC, i a les vitrines informatives de les estacions, així com trucant al telèfon d'atenció al client 012.

Redacció / Fotos: Arxiu