El Metro funcionarà fins a l’1 de la matinada per Cap d’Any

Imprimeix

En les línies 1 (vermella) i 5 (blava) el reforç serà “més pronunciat”, atès que aquests dos són els recorreguts amb més demanda

El Metro funcionarà per Cap d'Any fins a la 1 de la matinada, atès que aquest dia el confinament nocturn començarà precisament a aquesta hora. Així ho informa TMB en un comunicat, que explica que “per facilitar els desplaçaments relacionats amb les festes, la xarxa de metro mantindrà entre el 22 de desembre i el 8 de gener una oferta similar a la dels dies laborables d'hivern.”

metro linia5

En concret, es registrarà “un increment del 10% de la capacitat els matins i del 13% en les tardes, en comparació amb els dies equivalents del Nadal passat”. En les línies 1 (vermella) i 5 (blava) el reforç serà “més pronunciat”, atès que aquests dos són els recorreguts amb més demanda.

“L'horari de la xarxa de metro continuarà invariable, tots els dies des de les 5 del matí a les 12 de la nit, aexcepció de la nit del 31 de desembre, en el qual les últimes sortides dels extrems de les línies seran a la 1 de la matinada”, informa la nota de premsa.

can boixeres metro station bona

La nit de dijous 24 de desembre, per contra, “el servei de metro finalitzarà, com és habitual en aquesta data, a les 23 hores, segons estableixen els acords laborals per afavorir la conciliació i facilitar als empleats de Metro la celebració de la Nit de Nadal amb les seves famílies”. “El divendres 25 de desembre, dia de Nadal, i el dissabte 26 de desembre, Sant Esteve, el metro funcionarà de 5 del matí a 12 de la nit”, com sol ser habitual.

Els autobusos, així mateix, deixaran de circular a partir de les 22 hores el dijous 24 de desembre. Finalment, el Barcelona Christmas Tour no prestarà servei els dies 24, 25 i 31 de desembre ni l'1 de gener.

Redacció / Fotos: Arxiu