El Metro funcionarà fins a l’1 de la matinada per Cap d’Any

En les línies 1 (vermella) i 5 (blava) el reforç serà “més pronunciat”, atès que aquests dos són els recorreguts amb més demanda

El Metro funcionarà per Cap d'Any fins a la 1 de la matinada, atès que aquest dia el confinament nocturn començarà precisament a aquesta hora. Així ho informa TMB en un comunicat, que explica que “per facilitar els desplaçaments relacionats amb les festes, la xarxa de metro mantindrà entre el 22 de desembre i el 8 de gener una oferta similar a la dels dies laborables d'hivern.”

metro linia5

En concret, es registrarà “un increment del 10% de la capacitat els matins i del 13% en les tardes, en comparació amb els dies equivalents del Nadal passat”. En les línies 1 (vermella) i 5 (blava) el reforç serà “més pronunciat”, atès que aquests dos són els recorreguts amb més demanda.

“L'horari de la xarxa de metro continuarà invariable, tots els dies des de les 5 del matí a les 12 de la nit, aexcepció de la nit del 31 de desembre, en el qual les últimes sortides dels extrems de les línies seran a la 1 de la matinada”, informa la nota de premsa.

can boixeres metro station bona

La nit de dijous 24 de desembre, per contra, “el servei de metro finalitzarà, com és habitual en aquesta data, a les 23 hores, segons estableixen els acords laborals per afavorir la conciliació i facilitar als empleats de Metro la celebració de la Nit de Nadal amb les seves famílies”. “El divendres 25 de desembre, dia de Nadal, i el dissabte 26 de desembre, Sant Esteve, el metro funcionarà de 5 del matí a 12 de la nit”, com sol ser habitual.

Els autobusos, així mateix, deixaran de circular a partir de les 22 hores el dijous 24 de desembre. Finalment, el Barcelona Christmas Tour no prestarà servei els dies 24, 25 i 31 de desembre ni l'1 de gener.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix