L'Hospital de Sant Boi obté dos guardons als Premis TOP 20

També va ser guardonat l’Hospital de Viladecans i l’Agrupació Sanitària Sant Joan de Déu-Hospital Clínic de Barcelona

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha tornat a destacar als Premis TOP 20 que atorga la consultora IQVIA. En concret, l’Hospital de Sant Boi ha estat distingit com a millor centre a escala estatal en les categories de Millor Gestió Hospitalària Global i Àrea Clínica de la Dona. Aquests guardons, amb vint anys d’història, tenen l’objectiu de reconèixer els centres hospitalaris de l’Estat espanyol que disposen del millors indicadors de qualitat, trajectòria, funcionament i eficiència. Aquesta vint-i-unena edició s’ha celebrat de forma telemàtica des de Madrid. Hi han participat 151 hospitals públics i privats de l’Estat espanyol, dels quals 63 han estat nominats, i s’han repartit 57 guardons.

Parc Sanitari Sant Joan de Déu

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu ja s’havia endut els anys 2013, 2018 i 2019 el guardó a la millor Gestió Hospitalària Global. Aquest premi destaca el millor equilibri de resultats en totes les àrees i processos clínics i en la resta d’activitat, introduint indicadors d’eficiència, conjuntament amb els de qualitat i adequació. Segons el Dr. Josep Ramon Méndez, director de l’Hospital de Sant Boi, “aquest és un reconeixement al compromís diari dels professionals de la nostra organització, que, amb hospitalitat, respecte i responsabilitat, ofereixen la millor assistència possible a la ciutadania”. D’altra banda, és la vuitena vegada que l’Àrea Clínica de la Dona de l’Hospital de Sant Boi és distingida amb un Premi TOP 20, gràcies als bons resultats de què disposa en cesàries, reingressos, complicacions obstètriques, temps mitjà de les estades i percentatge d'ingressos prepart, entre altres indicadors.

hospital 0

Altres centres sanitaris del territori

Altres hospitals del nostre territori també han estat guardonats. L’Hospital de Viladecans també va ser premiat a la Gestió Hospitalària Global. A més l’Agrupació Sanitària Sant Joan de Déu-Hospital Clínic de Barcelona, amb representació espluguina, també va obtenir el guardó a la Gestió Hospitalària Global.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix