Sant Joan Despí acull els 31 Premis Ateneus

Imprimeix

En la categoria Comunicació Associativa s'ha imposat l'Avenç, Centre Cultural i Recreatiu d'Esplugues de Llobregat amb el projecte 'Recuperació Ràdio Local'

Un projecte d'impressores 3D per combatre la COVID-19 impulsat per l'Ateneu Popular Garriguenc de les Borges Blanques ha guanyat la 31a edició dels Premis Ateneus en la categoria Capacitat d'Innovació. A la mateixa categoria s'ha distingit en segona i tercera posició el Centre Moral i Cultural del Poblenou de Barcelona amb el projecte 'Gimcana del Centre 2.0' i la Fundació Orfeó Lleidatà de Lleida amb el 'Projecte de musicoteràpia a l'UCI de l'Hospital Arnau de Vilanova'. En total s'ha premiat una quinzena d'iniciatives, que s'han triat entre les 104 propostes que han presentat els diferents ateneus. La gala dels premis s'ha celebrat al Foment Artístic i Cultural de Sant Joan Despí.

EpTiVKFXcAgKHnc

En la categoria Comunicació Associativa s'ha imposat l'Avenç, Centre Cultural i Recreatiu d'Esplugues de Llobregat amb el projecte 'Recuperació Ràdio Local'. En el de Creativitat Artística ha estat el Casal Popular de Vilassar de Dalt (Maresme) amb el projecte 'Vilassar balla'. El premi al Foment de la Participació ha estat per a la Cultural Jordi Francolí, de l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà), amb el projecte 'Festival Riubombori'. També s'ha premiat l'Orfeó Badaloní de Badalona amb el projecte 'Obrim portes' en la categoria Treball en Xarxa. El guardó Jove, proposa ha estat per al Centre Moral d'Arenys de Munt (Maresme) pel projecte 'Cabaret Jove'21' i el premi especial La pandèmia no ens atura se l'ha endut la Societat Cultural i Recreativa la Unió de Mas Rampinyo, de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) amb el projecte 'Festa major de Mas Rampinyo 2020'.

Els guardons reconeixen la creativitat, l'originalitat, la qualitat i l'esforç que fan les diferents associacions culturals per promoure la cultura i l'associacionisme cultural. La gala s'ha fet sense públic però s'ha pogut seguir a través del canal de YouTube de la federació.

Redacció / Fotos: Arxiu