Salut impulsa més cribratges massius a Collbató i El Papiol

La tècnica utilitzada serà el test ràpid d'antígens, que ofereix els resultats en 15 minuts

El Departament de Salut manté l'estratègia d'intensificar els cribratges massius per frenar els casos de la COVID-19 a Catalunya i dimecres que ve iniciarà les proves en tres municipis més de la Regió Sanitària Metropolitana Sud: Collbató, Gelida (Alt Penedès) i El Papiol.

IMG 2131

En un comunicat, la conselleria ha animat la població a participar activament en aquestes proves, dirigides a asimptomàtics a partir de 16 anys, per detectar el màxim d'asimptomàtics possibles que poden estar transmetent el virus sense saber-ho.

A Collbató, el cribratge es durà a terme al Casal de Cultura els dies 9, 10, 15 i 16 de desembre de les 15:00 a les 20:00 hores.

A Gelida, el punt habilitat per a les proves és el Casal d'avis i es duran a terme els dies 9, 10, 11, 14, 15 i 23 de desembre de les 15:00 a les 20:00 hores.

En el cas del Papiol, el cribratge es farà a la Biblioteca Municipal els dies 10, 15,1 6 i 17 de desembre entre les nou i les 13:30 hores.

La tècnica utilitzada serà el test ràpid d'antígens, que ofereix els resultats en 15 minuts, excepte al Papiol, on es faran PCR, els resultats dels quals triguen entre 24 i 48 hores.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix