Detinguts a Sant Feliu quatre traficants de cocaïna a gran escala

Imprimeix

Els detinguts transportaven la droga des de Madrid oculta en espais especialment habilitats en vehicles, i l'emmagatzemaven en un domicili de Sant Feliu de Llobregat, on l'adulteraven, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

La cocaïna era distribuïda des del Baix Llobregat a altres traficants menors de les províncies de Barcelona i Girona.

En els registres efectuats s'han intervingut 23 quilos de cocaïna de gran puresa, precursors químics i utillatge per al seu tall, 170.000 euros en metàl·lic i els cinc vehicles utilitzats en les activitats il·legals.

L'operació té el seu origen en les investigacions portades a terme per agents del Grup de Policia Judicial de la Comissaria de l'Hospitalet de Llobregat, a partir de les investigacions sobre una parella de nacionalitat colombiana que es podria dedicar al tràfic de cocaïna a gran escala a Sant Feliu de Llobregat, segons el comunicat policial.

La droga es portava des de Madrid fins a Barcelona en vehicles condicionats especialment per a això, ocultant les drogues en coixins de seguretat o als laterals dels seients del darrere.

Tot i que inicialment la parella investigada residia al domicili de Sant Feliu de Llobregat, en el transcurs de l'operació policial van traslladar la seva residència a Montcada i Reixac, utilitzant el primer com a magatzem i laboratori de la cocaïna adquirida, amb vigilància les 24 hores.

Durant l'operació policial s'ha detingut quatre integrants del grup organitzat i intervingut 23 quilos de cocaïna de gran puresa, precursors químics i utillatge per al seu tall, 170.000 euros en metàl·lic i els cinc vehicles utilitzats en les seves activitats il·lícites.

Els detinguts, a qui s'imputen presumptes delictes contra la salut pública i associació il·lícita, van ser posats a disposició de l'autoritat judicial, que va decretar l'ingrés a presó preventiva per a tots ells.

L'operació ha estat portada a terme per agents del Grup de Policia Judicial de la Comissaria de l'Hospitalet de Llobregat, amb la col·laboració de la Unitat de Guies Canins de la Brigada Provincial de Seguretat i Protecció de la Prefectura Superior de Policia de Catalunya.

Redacció | Foto: Policia Nacional