Crida als santjoanencs a participar en l'elaboració del PAM 2020-2023

Els compromisos de l'equip de govern que s'impulsaran aquest mandat recull prop de 500 actuacions

L’Ajuntament de Sant Joan Despí obre el dimecres 9 de desembre un procés de participació ciutadana per recollir aportacions a la proposta de Pla d’Actuació Municipal 2020-2023. El procés es farà de forma virtual, mitjançant la plataforma decidim-sjdespi.diba.cat, on la ciutadania podrà fer les seves aportacions. El procés es farà del 9 al 23 de desembre.

El Pla d’Actuació Municipal és el document que recull els compromisos que s’impulsaran al llarg del present mandat i les actuacions que es consideren estratègiques per a la ciutat. L’equip de govern municipal ha elaborat una proposta inicial base i ara la ciutadania, a través del procés participatiu, podrà complementar-la aportant propostes noves o modificacions per a la seva incorporació en el document definitiu, per tal que la presa de decisions sigui fruit d’un treball conjunt i col·laboratiu.

El document base del PAM, elaborat inicialment al mes de març, s’ha modificat per adaptar-se a la situació provocada per la pandèmia de la COVID-19, amb nous objectius i actuacions. L’objectiu general del PAM és treballar en la reducció de les desigualtats i en el benestar i qualitat de vida de la ciutadania.

Els eixos del pla s’inspiren en l’horitzó que es va definir al procés participatiu ‘Sant Joan Despí 2025’ –realitzat l’any 2014- i incorporen els disset objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030 de Nacions Unides. D’aquesta forma, el document base del PAM s’estructura en 4 eixos bàsics que apleguen un total de 498 accions: Eix 1. 'Prioritat les persones'; Eix 2. 'Equilibri i sostenibilitat' ; Eix 3. 'Innovació i desenvolupament econòmic' i Eix 4. 'Govern obert, promovent la transparència' .

Redacció / Foto: Aj. Sant Joan Despí

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
159

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix