En llibertat provisional un dels detinguts pel crim de Femades

Imprimeix

El jutge obliga a Darwin Ernesto P.M., de 23 anys i nacionalitat dominicana, a comparèixer dues vegades per setmana als jutjats per un delicte d'homicidi, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC),

Els Mossos d'Esquadra el van detenir poques hores després de l'agressió a L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) al costat d'un menor de 16 anys, que ja ha estat posat a disposició de la Fiscalia de Menors.

Segons els Mossos, el diumenge 17 de juny a la matinada van rebre un avís per una baralla entre diverses persones al mig del carrer i en arribar al lloc van veure dos ferits greus.

Un d’ells era un noi equatorià de 17 anys en estat crític que finalment va morir a l’hospital el 18 de juny.

La zona d’oci nocturn de Femades a Cornellà de Llobregat concentra abundants queixes dels veïns de L’Hospitalet de Llobregat que pateixen des de fa anys molèsties dels usuaris de les discoteques.

Clausura suspesa

Es dona la circumstància que, amb una decisió que pot considerar com a pionera en prioritzar la crisi per sobre de la llei, el titular del jutjat contenciós administratiu número 4 de Barcelona havia suspès la clausura durant quatre mesos de la discoteca Capitolio que li va imposar l’Ajuntament el 18 de maig per duplicar el límit d’aforament permès, amb l’argument d’evitar que els seus 25 treballadors es quedin a l’atur.

El Consistori ja ha anunciat que recorrerà aquesta decisió i ha demanat que es recuperi el dispositiu especial de vigilància dels Mossos amb efectius antiavalots per controlar els aldarulls en aquesta zona d'oci i que s’hi instal·lin càmeres de videovigilància.

Redacció | Foto: Arxiu