La gala virtual solidària amb Sant Joan de Déu aplega unes 3.000 persones

Es va recaptar fons per a la investigació i la millora dels tractaments de les malalties infantils

Més de 3.000 persones, que es van asseure al voltant de 1.389 taules repartides per llars de tot el món, es van connectar dissabte passat 28 de novembre a la nit en una gala virtual solidària organitzada per l'Hospital Sant Joan de Déu per recaptar fons per a la investigació i la millora dels tractaments de les malalties infantils.

En0msDwWEAAo xx

Segons ha informat l'Hospital en un comunicat, participants d'Andorra, Argentina, Bèlgica, Brasil, Colòmbia, Xile, Espanya, França, Itàlia, Polònia, Portugal, Regne Unit, Estats Units i Uruguai van confirmar la seva assistència a la 'Gala Inseparables'  A Espanya, hi va haver famílies sopant i connectades a la gala a Barcelona, Madrid, Alacant, Badajoz, Osca, València, Balears, Cadis, Osca, Palència, Salamanca, Saragossa i Pontevedra, entre d'altres.

En7jMHTW4Ag ipk

Amb la donació de 20 euros per comensal, l'Hospital Sant Joan de Déu va buscar recuperar els fons que no han obtingut aquest any per la cancel·lació d'actes i activitats a causa de la COVID-19. El 2019 es van celebrar 388 activitats per recaptar fons per a la investigació de les malalties infantils, mentre enguany tan sols s'han pogut fer fins a la data 183 i moltes d'elles abans del confinament.

img maneta

“Més del 50% dels fons que es destinen actualment a la investigació de les malalties infantils provenen de donacions de la societat civil”, ha explicat l'organització de l'esdeveniment. Les persones assistents van poder conèixer els projectes de l'Hospital en els àmbits de cardiologia, neonatologia, neurologia i oncologia, i gaudir d'actuacions en directe i del sorteig de regals.

Redacció / Fotos: HSJD

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix