La Fundació Marianao vol obrir un taller de reparació d’ordinadors

L’entitat sense ànim de lucre de Sant Boi de Llobregat ha llançat una campanya per recaptar diners perquè sigui viable aquesta iniciativa, i s'ha marcat l'objectiu d'entregar 50 ordinadors a nens i joves estudiants

La Fundació Marianao ha llançat una campanya per recaptar 2.500 euros i poder obrir un taller de reparació i reacondicionament d'ordinadors en desús per donar-los una segona vida i destinar-los a estudiants que els necessiten per seguir les seves activitats acadèmiques.

EoJ73aBXMAM3GrN

“La crisi sanitària derivada de la COVID-19 ha provocat que molts alumnes hagin de seguir el curs escolar a distància. Però ens trobem que molts estudiants no disposen d'ordinador i han de seguir les activitats acadèmiques amb el mòbil, amb les dificultats que això suposa”, ha explicat avui dimarts la Fundació Marianao, una entitat sense ànim de lucre que desenvolupa projectes socioeducatius per afavorir la integració social de les persones i col·lectius més vulnerables de Sant Boi de Llobregat. “Amb els 2.500 euros cobrirem les despeses de la persona responsable del taller i podrem comprar les eines i components necessaris perquè els ordinadors funcionin correctament”, ha afegit.

EoJ754pXcAgXLqa

La fundació, que s'ha marcat l'objectiu d'entregar cinquanta ordinadors a nens i joves estudiants, també ha fet una crida a donar ordinadors en desús, eines per al taller o components. A més de donar una segona vida als ordinadors i contribuir a lluitar contra la bretxa digital, el taller també servirà per formar vuit joves perquè aprenguin a reparar, reacondicionar i fer el manteniment dels ordinadors.

FES L'APORTACIÓ ECONÒMICA (clica aquí)

Redacció / Fotos: Fundació Marianao

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix